Her er nogle eksempler på arbejdet med at bruge billeder, lyd og video til pædagogiske projekter med børn.  Vi  har arbejdet i Power Point og brugt de kreative muligeheder Power Point giver. Vi har også arbejdet med videoredigering i Windows Movie Maker.  Derefter er det hele konverteret til video-filer og up-loaded til YouTube, for at vi på en nem måde kan vise dem her på hjemmesiden.
De tre i familien Skoglund
Lauras eventyr
Laura har sunget en sang og der er sat billeder til hendes fine sangLøven og dinoen
Vi har leget med dyr på legepladsen og taget en masse billeder og så har nogle børn fortalt historier til disse billeder
Her er udskrift af historierne som er fortalt til billederne.  Så kan man gå på opdagelse i børnenes narrative evner og deres evner til at læse billeder.

Mathilde fortæller:
Øh – der var engang en rigtig – en løve der var inde i en hule men, men der var os´ nogen der prøved at kofere den, men den var rigtig farlig så den hugged hovedet af dem og så kom der nogen andre, men de fik ikke hugget hovedet af for de fangede den og så blev løven lidt ked af det og så kom dens ejer og prøved at ta´den igen, men de andre taget den igen – hurtigt – det var den historie.

Camilla fortæller:
Jeg er træt  - - -  jeg lægger mig lige til at sove, så kan vi mødes en anden dag.
Træt - - - - - - - - ogggggg    - - - - fordi at æhmm - - - jeg ikke har sovet hele natten - - -
og solen skinner på min hale - - - øhm 
det er fordi at bagved så kan den kun sole mig, men foran mig, der skal jeg jo sove.
Senere kommer der andre video eksempler.